Verwijderen van couperose

Elos technologie

Make-up Ink heeft met de specialisten van Cosmetique totale de beste methoden in handen om uw huid te verlossen van vervelende zwangerschapsmaskers, sproeten, couperose, zonbeschadiging en spinnenaders. Met de geavanceerde ELOS en E-Matrix technologieen zullen zeer precies en veilig gepigmenteerde gebieden lichter gemaakt worden en uiteindelijk verdwijnen. Uw huid zal in 3 tot 5 behandelingen weer prachtig egaal worden. Behandelingen in het gelaat worden door de meeste ziektekostenverzekeraars vergoedt. De gecombineerde bi polaire radio en licht energie van de ELOS technologie kan zeer precies en veilig gepigmenteerde gebieden aanpakken, zoals: sproeten, zon beschadiging. Daarnaast kan de behandelmethode ingezet worden om de roodheid van de huid (couperose), rosacea, wijnvlekken en spinnenaders lichter te maken en uiteindelijk te doen verdwijnen.

Gratis consult

Geleidelijke en cumulatieve verbetering van de huid zal bereikt worden na 3-5 behandelingen. Het totaal aantal behandelingen hangt af van de conditie van de huid. Patienten kunnen gratis en vrijblijvend een afspraak maken om een behandelschema op te stellen. Ook zal er tijdens het gratis consult een proefflits gedaan worden zodat de patient zelf kan ervaren hoe de behandeling aanvoelt. De huid wordt tijdens de behandeling gekoeld waardoor de behandeling veilig en pijnloos uitgevoerd kan worden. Er is geen spraken van een herstelperiode. Veel patienten kunnen meteen na de behandeling hun werkzaamheden vervolgen.

Behandelingen worden gedaan vanaf € 35,-. Kosten voor de behandeling varieren afhankelijk van de staat van de huid en het te behandelen gebied.