Definitief ontharen

Pijnloos met techniek van Elos

De nieuwe revolutionaire technologie van ELOS zorgt ervoor dat ongewenste haargroei, snel, makkelijk en pijnloos wordt verwijderd en niet meer terugkomt.

Vervelende haargroei behoort nu tot het verleden!

Ingegroeide haren en snijwondjes van het scheren behoren met ELOS tot het verleden. Bespaar tijd en geld en vertrouw op uw gladde, sexy en haarvrije huid! Bij Make-up Ink  kunt u elk lichaamsdeel veilig permanent laten ontharen.

De HBO huidtherapeuten werken met de geavanceerde ELOS technologie. Deze technologie is veiliger en effectiever dan de traditionele laser of IPL technieken. ELOS is in tegenstelling tot andere methoden wel geschikt voor elk huidtype en haarkleur. Dus ook voor blond grijs en vlassig haar.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De behandeling is alleen effectief als het haar zich nog in de haarwortel bevindt, dit is bij ongeveer 25 procent van alle haren. Dit betekent dat tijdens elke behandeling maximaal 25 procent van de actieve haren wordt uitgeschakeld. Met elke behandeling zal de haargroei dus verminderen. Na ongeveer 6 weken kan een nieuwe behandeling uitgevoerd worden voor de overgebleven haren. Afhankelijk van het behandelgebied zullen er gemiddeld 8 behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

Is de behandeling pijnlijk?

De gevoeligheid kan per behandeling verschillen; de ELOS-puls kan als licht tintelend worden ervaren. De behandeling is minder pijnlijk in vergelijking tot harsen of elektrisch epileren. Onmiddellijk na de behandeling kan de huid licht rood kleuren en licht opgezwollen zijn. Deze reactie verdwijnt meestal binnen een paar uur. Het behandelde haar zal zich geleidelijk naar buiten werken en uitvallen.

Heeft u interesse?

Wij nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvende intake, om te laten zien wat ELOS voor u kan betekenen. Tijdens deze afspraak bekijkt de huidtherapeute of u behandeld kunt worden en hoeveel behandelingen u nodig heeft. U weet dan ook direct hoeveel het u gaat kosten. En u kan eventueel direct behandeld worden. Voor behandeldagen zie agenda.

Vergoeding

Door de samenwerking met Cosmetique Totale, kunnen we bij Make-up Ink behandelen met de nieuwste apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten (lid NVH). Zij hebben een goede naam bij de zorgverzekeraars. Veel behandelingen in het gelaat zullen dan ook worden vergoed. Ook voor huidverjonging, huidverstrakking, de behandeling van acne littekens en het verwijderen van couperose kunt u bij Make-up Ink terecht.