Huidvernieuwing

Het geheim van de rode loper in Hollywood

Het revolutionaire huidverjonging en verstrakking apparaat heeft in Amerika al een ware hype veroorzaakt en wordt door bekende filmsterren en actrices op handen gedragen. Vooraanstaande dermatologen, esthetische artsen en plastisch chirurgen maakten al hun opwachting in de shows van Oprah Winfrey en Dr. Phil om over de E-matrix te vertellen en staken hun enthousiasme over dit nieuwe technologische hoogstandje van de medisch esthetische hulpmiddelen fabrikant Syneron niet onder stoelen of banken.

eMatrix

Dit enthousiasme is te danken aan het feit dat de E-matrix zonder herstel periode rimpels, gezichtslijnen, zwangerschapsmaskers, couperose, littekens (o.a. van acne) vermindert en de huid gelijktijdig verstrakt. Bij een klassieke laser behandelingen wordt de toplaag van de huid door oververhitting beschadigd en hebben patienten soms meer dan 2 weken nodig om te herstellen. Met de E-matrix oogt je huid dezelfde dag nog veel jonger, vitaler en strakker.

De herstelperiode van een behandeling met E-Matrix is vele malen korter, omdat het gebruik maakt van Radio Frequente (RF) energie in plaats van laser voor het plaatselijk weghalen van weefsel. Dit geeft een grote impact onder de huid maar laat, in tegenstelling tot klassiekere methoden, een minimale irritatie aan de oppervlakte van de huid zien.  Het gebruik van RF reduceert bijwerkingen, versnelt het genezingsproces en is comfortabeler voor de patient.

Door de RF technologie kunnen voor het eerst ook donkere huidtypen behandeld worden.

De dermis is de huidlaag die zorgt voor de elasticiteit en de spankracht van de huid. Zodra er door middel van de Radio Frequente energie stukjes weefsel uit deze onderliggende huidlaag zijn verwijderd, zal de huid zich gaan herstellen. Hierdoor ontstaat een nieuwe huidlaag, die vele malen sterker en elastischer is dan voorheen. Door de warmte die er in de onderliggende laag wordt aangebracht, wordt de huid gestimuleerd om extra collageen aan te maken. Dit leidt tot een jongere en strakkere huid.

De E-Matrix is het eerste systeem dat een intelligent feed back systeem heeft. Behandelaars kunnen tijdens de behandeling heel precies de energie, de weerstand en de penetratiediepte in de huid meten. Hierdoor kunnen behandelaars altijd zorgen voor een controleerbare, consistente en reproduceerbare toevoer van energie.

Miriam Buijtenhuis van Cosmetique Totale "Wij zijn heel enthousiast over de E-Matrix omdat de resultaten direct en voor lange tijd zichtbaar zijn. Je hoeft voor deze behandeling niet meer een aantal dagen of een week vrij te nemen van je werk. Na de behandeling kun je zelfs gewoon in de zon zonder dat je kans loopt op pigment complicaties."

Heeft u interesse?

Wij adviseren u dan om vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek. Tijdens deze afspraak bekijkt de huidtherapeute of u behandeld kunt worden en hoeveel behandelingen u nodig heeft.

Voor behandeldagen zie agenda.