Pigmentvlekken verwijderen

Elos techniek

Veel bekende onzuiverheden op de huid zoals: ouderdomsvlekken, couperose, zwangerschapsmasker, rosacea, spataderen etc. worden als ongewenst beschouwd. De geavanceerde Elos methode maakt korte metten met deze ongewenste huidverkleuringen

Onder invloed van de zon kunnen pigmentvlekken ontstaan en kleine spinnetjes of couperose kunnen worden verergerd door temperatuurwisselingen, door bijv. vanuit de warmte direct in een airconditioned ruimte te stappen. Voor het opfrissen van het gehele gelaat, adviseren wij de ELOS methode. Uw huid zal er na 2 á 3 behandelingen weer stralend en fris uitzien.

Onze medisch specialiste Anne Kropman werkt met de geavanceerde ELOS technologie. De innovatieve ELOS techniek laat de traditionele Laser- en IPL-systemen ver achter zich, door Bipolaire Radiofrequentie, IPL (Intense Pulsed Light) en externe koeling met elkaar te combineren. Elos is de eerste en nog steeds de enige die de twee technieken met elkaar combineert de combinatie van de twee krachtbronnen - licht en stroom - zorgen voor een veiligere, effectievere en efficiëntere manier van definitief ontharen.

Make-up Ink werkt uitsluitend met medische specialisten die gespecialiseerd zijn op het gebied van de ELOS.

Anne Kropman van Cosmetique Totale heeft dan ook een goede naam bij de zorgverzekeraars. Veel behandelingen kunnen hierdoor worden vergoed. 

Maak een afspraak

Wij adviseren u vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek. Tijdens deze afspraak bekijkt de huidtherapeute of u behandeld kunt worden en hoeveel behandelingen u nodig heeft.

Voor behandeldagen zie agenda.