Wake up with make-up!

Microblading "de" nieuwe trend!

Uiteraard volg ik de nieuwe trends en ga ik naar de masterclass Microblading toe. Daar heb ik geen meerwaarde ontdekt, als ervaren make-up artist kan je met een goed apparaat net zo verfijnd werken als microblading. En aangezien dit minder traumatiserend is voor de huid en minder pijn doet, is de keuze snel gemaakt. We werken met de beste apparatuur en de nieuwste naaldtechnieken.

Quote Lara Johnson (permanent make-up artist); There are some amazing artists in the UK and internationally who create stunning natural work with a machine, which indicates that the focus schould really be on the technician themselves rather than the technique. 

Permanente make-up is in principe al een eeuwenoude manier om de gelaatstrekken te accentueren. Vandaag de dag is permanente make-up dan ook een veel gevraagde toepassing en toch blijken er nog veel vragen en onzekerheden over te bestaan. Ik hoop dan ook dat het u na het lezen van deze site wat duidelijker is geworden.

Mocht u nog vragen hebben, dan hoor ik het graag.

Miranda Radstaat, permanent make-up artist van de sterren!

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Wij werken met natuurlijke en afbreekbare pigmenten, die onschadelijk zijn en gegarandeerd geen kankerverwekkende stoffen bevatten. Uiteraard zijn onze pigmenten wettelijk goedgekeurd in Nederland. Het doel van permanente make-up is ervoor zorgen dat u er "altijd" sprekend uit ziet, het gezicht een boost te geven en het gezicht te openen. Om permanente make up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste.

De mogelijkheden van permanente make-up

Permanente make-up voor wenkbrauwen

Wij werken met de nieuwste hairstroke techniek, zeer natuurgetrouw! Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd, zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen visagisten dat kunnen maken. Met de juiste wenkbrauw kun je het gezicht als het ware optisch "liften" en de blik openen. Een sprekende wenkbrauw zal een jonge en frisse uitstraling geven. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geepileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer sprekend. Ook voor- of na chemo therapie is permanente make-up een uitkomst.

Mijn motto is "Less is more"! Ik behandel liever 3 keer, rustig opbouwend dan in 1 keer teveel waardoor het resultaat te hard wordt. Het streven is dat men na genezing niet ziet dat het permanente make-up is, maar dat men denkt dat het uw eigen wenkbrauwhaartjes zijn. 

Permanente make-up voor ogen

Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij ons wordt er altijd tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Dat geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Omdat wimperpigmentatie de ogen op een hele natuurlijke manier laat spreken, wordt dit ook veel bij mannen gedaan. Altijd een frisse blik!

Heeft u interesse?

Wij nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvende intake, om te laten zien wat permanent make-up voor u kan betekenen.

Bel 00 316 - 5021 0207 of mail naar info@make-upink.nl voor een afspraak.